România

Bine ai venit pe www.bpi-group.ro!

Ne angajăm să-ți respectăm dreptul la protejarea datelor personale, în acord cu toate legile și reglementările în vigoare, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (numit și GDPR).

Prezenta politică are ca scop să-ți ofere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la tine sau pe care ni le pui la dispoziție prin acest site web, precum și despre modul în care le folosim. Facem toate demersurile necesare pentru a proteja persoanele fizice cu privire la expunerea datelor cu caracter personal care le aparțin.

Cine suntem

Operatorul de date este BPI group (S.C. BPI MANAGEMENT CONSULTING ROMANIA S.R.L.), persoană juridică română, cu sediul în str. Enăchiță Văcărescu, nr. 22B, cod poștal 040157, București, precum și toate website-urile sale, www.bpi-group.ro și www.outplacement.ro.

BPI group este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 8912 / 22 ianuarie 2014 și acționează în spiritul legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, inclusiv în baza Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR).

Cadrul juridic antemenționat definește „datele cu caracter personal” ca fiind acele informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, numită și persoana vizată. „Prelucrare” înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm și de ce?

În cadrul activităților desfășurate de BPI group, colectăm date personale despre tine, în calitate de candidat în procesele noastre de recrutare de personal în vederea angajării, de evaluare, de outplacement ori de formare profesională. Sunt datele pe care le furnizezi în CV-ul tău ori în profilul de LinkedIn: nume, prenume, vârsta / data nașterii, date despre adresa ta, despre parcursul tău de studii ori despre parcursul tău profesional etc.

Scopul principal al colectării datelor este selecția și plasarea forței de muncă (recrutare, evaluare, tranziție în carieră, outplacement, formare profesională etc.). De asemenea, putem folosi aceste informații în scopul secundar de a-ți comunica prin mijloace electronice despre joburi disponibile, informații, noutăți relevante ori despre serviciile și produsele companiei noastre.

Conform legislației, dreptul de prelucrare a datelor cu caracter personal ne este conferit de un temei juridic. În cadrul activităților desfășurate de BPI group, temeiurile juridice pot fi :

  • Interes legitim, în calitate de furnizor aprobat și împuternicit ca operator de date de către clienții serviciilor noastre,
  • consimțământul informat al persoanelor fizice care aleg să ne trimită informații ce conțin date cu caracter personal, ori bineînțeles,
  • obligații legale pe care le avem, atunci când informațiile sunt solicitate de o autoritate publică.

Nu vom înstrăina datele tale personale către terți, alții decât cei legal împuterniciți să opereze date cu caracter personal în numele BPI group și în numele clienților noștri (de exemplu, testări on-line).

Toate prelucrările de date cu caracter personal sunt supuse unor reguli stricte și sunt atent monitorizate în cadrul BPI group. Salariații BPI group care accesează date cu caracter personal sunt obligați să respecte regulile de confidențialitate și sunt informați și instruiți cu privire la regulile referitoare la datele cu caracter personal.

Ne angajăm să nu colectăm alte date decât cele necesare pentru prelucrarea determinată de scopurile colectării datelor. Astfel, BPI group nu colectează date cu caracter special, definite ca atare de Regulamentul 679/2016, precum: rasă sau origine etnică, opinii politice, religie sau convingeri, apartenenţă sindicală, caracteristici genetice, stare de sănătate sau orientare sexuală. Datele tale personale nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, cum ar fi realizarea de profiluri predictoare de comportament.

În procesul de administrare a website-urilor noastre, colectăm anumite informații despre persoanele fizice identificate sau care pot duce la identificarea persoanelor fizice și care sunt furnizate de tine, ca utilizator al website-urilor, fie direct (atunci când utilizezi formularul de contact – nume, prenume, companie, telefon, e-mail), fie indirect (adresa IP). Putem folosi aceste informații pentru a-ți trimite vești despre evenimentele pe care le organizăm sau despre produsele și programele noastre. Nu vom înstrăina în niciun caz aceste date către terți.

De asemenea, website-urile BPI group colectează automat anumite tipuri de informații. Tehnologiile automate pot include utilizarea de jurnale de server web pentru colectarea adreselor IP, „cookies” și semnalizatoare web. Colectarea acestor informații ne va permite să înțelegem mai bine și să îmbunătățim performanța, utilitatea și eficacitatea website-urilor BPI group și să măsurăm eficacitatea activităților noastre de marketing.

Vezi aici: Politica de cookie-uri a BPI group.

Cum le păstrăm și pentru cât timp?

Pe toată durata prelucrării, ne asigurăm că mijloacele fizice și electronice adecvate sunt operaționale, pentru a preîntâmpina distrugeri ori pierderi accidentale de informație. Actualizăm periodic măsurile de securitate implementate pentru a menține un nivel optim de siguranță a datelor tale cu caracter personal. Vom modifica în consecință și prezenta Politică de confidențialitate, lucru de care te vom informa fie prin postări pe website-urile noastre, fie contactându-te direct.

Vom stoca datele personale doar pe durata de timp necesară atingerii scopurilor de prelucrare, cu respectarea legislației în vigoare. În cazul în care BPI group va stabili că are un interes legitim sau o obligație legală să continue prelucrarea, te vom informa corespunzător. De asemenea, le vom păstra și dacă ți-ai dat consimțământul în cunoștință de cauză prin care autorizezi prelucrarea datelor.  Estimăm că activitățile de prelucrare descrise anterior necesită stocarea datelor tale personale pentru o durată de 3 (trei) ani. După acest termen, datele vor fi șterse, arhivate sau anonimizate, conform procedurilor noastre în vigoare.

Drepturile tale ca persoană vizată de prelucrarea datelor

În toate cazurile, în raport cu prelucrarea efectuată de BPI group, ai următoarele drepturi, pe care le vom respecta fără întârzieri nejustificate:

  • dreptul de acces la datele tale, de rectificare sau ştergerea lor;
  • dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării și dreptul de a-ți retrage consimțământul cu privire la prelucrare;
  • dreptul de a te opune la prelucrarea datelor.

Fac excepție cazurile în care acest lucru se dovedeşte imposibil sau presupune eforturi disproporţionate.

Conform legislației, orice încălcare dovedită sau suspectată a reglementărilor privind datele cu caracter personal va fi notificată prompt Autorităţii de supraveghere competente. De asemenea, ai posibilitatea să-ți exerciți dreptul de a depune o plângere la ANSPDCP, prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dorești să soliciți informații despre datele tale cu caracter personal ? Ori să soliciți modificarea, ștergerea lor? Ne poți contacta la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori la adresa poștală BPI group, str. Enăchiță Văcărescu, nr. 22B, cod poștal 040157, București. Vom face demersurile necesare pentru a respecta voința ta explicită.

  • lien_linkedinlien_twitter