România

 

Outplacement - soluţie responsabilă şi investiţie eficientă

logo-hrmanagerBPI group s-a alăturat echipei HR Manager, în calitate de partener, pentru o conferinţă dedicată celor mai bune practici în materie de restructurări. Prezentarea BPI group s-a focalizat pe proiectele de OUTPLACEMENT, domeniu in care BPI este lider pe piaţa din România.

Furnizarea unui serviciu de outplacement profesionist oferă un semnal foarte puternic atât foştilor salariaţi, cât şi celor care rămân. Acest serviciu nu este impus de lege şi se oferă, gratuit, la iniţiativa angajatorului. Outplacement-ul reprezintă un beneficiu de substanţă, care poate fi integrat în pachetul de negociere a plecării şi care este foarte bine acceptat şi de către partenerii sociali. 
Dacă serviciul de outplacement include şi un angajament de rezultat vizând repoziţionarea profesională a foştilor salariaţi, investiţia companiei devine o soluţie sustenabilă în timp. Poate fi considerat un adevărat câştig şi pentru comunitatea locală din care face parte angajatorul.

Ne-am bucurat de participarea a peste 70 de responsabili de resurse umane. După conferinţă, părerile exprimate sunt extrem de valorizante pentru BPI group şi serviciile prezentate.

 

"M-a impresionat foarte plăcut prezentarea dumneavoastră. Trebuie să recunosc faptul că mi-aţi stârnit interesul pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferiţi." (C.M. - HR Manager)

 

 

                   Picture_491  IMG_3990 

                   Picture_475  IMG_4011 

 

 

  • lien_linkedinlien_twitter